Şanlıurfa Sağlık Sen’den Türk Tabipler Odasına Tepki

Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Faruk Günak geçtiğimiz gün Türk Tabipler Birliğinin Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonu içi attığı ve tepki

Şanlıurfa Sağlık Sen’den Türk Tabipler Odasına Tepki
Video için play'e tıklayın

Milli sınırlarımızın güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetlerin başlatmış olduğu Afrin Zeytin Dalı operasyonu için Türk Tabipler Odası Genel Merkezinin attığı twitten dolayı tepkiler gelmeye devam ediyor. ŞanlıurfaSağlık Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen Başkan Yardımcısı Doktor FarukGünak, Türk Tabipler Odasının Afrin Zeytin Dalı harekâtı için attığı twitti kabul etmediklerini kendisinin üyesi olduğu Tabipler Odasını kınadığını ve Sağlık Sen olarak her zaman devletin ve ülkenin yanında olduklarını söyledi.

‘Bu zor süreçte devletimize desteğimiz tamdır’

Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Doktor Faruk Günak, “Şanlıurfa Sağlık Sen Şube Başkanıyım, Memur Sen başkan yardımcısıyım aynı zamanda Şanlıurfa Tabipler Odası üyesiyim. Ülkemizin geçtiği bu zor süreçte yapılan operasyonlara desteğimiz tam burada merkez tabipler odasında Türk tabipler birliğinin dön yaptığı açıklama hak eden bizi üzmüştür. Kendilerine katılmadığımız ülkemizin yanında birlik ve beraberlikten yana olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Buradaki bütün arkadaşlarımızda merkez tabipler odası görüşüne katılmıyor bunu da belirtmek istiyorum sağlık sen ve memur sen olarak da devletimizin ve milletimizin yanındaki duruşumuz dön olduğu gibi bugünde devam etmektedir.” Dedi.

Haber: Ayşe Gülebak

26 Oca 2018 - 08:25 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.