Şanlıurfa'lı Gazeteciler ile Bursa Kardeş Şehir

Şanlıurfa'lı Gazeteciler Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun düzenlemiş olduğu gezi için

Geçtiğimiz gün Cuma günü Şanlıurfa'dan hareket ederekUçakla İstanbul’a oradan da karayolu ile Bursa’ya geçen gazeteciler, gün boyu Bursa’nın tarihi yerlerini gezdi.

Organize edilen geziye BYEGM Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan Güvel,Türkiye Konfederasyon Genel başkanı Nuri Kalaylı,Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, GTV MİSAFİR programi yapımcısı ve Urfanatik yazi işleri müdürü Mehmet Demir ,Duru TV Genel Müdürü Mehmet Canbek,Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Kakız, Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aziz Budak, Şanlıurfa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Dilek Çiftçi, Siverek Hedef Gazetesinden Feyzi Ütlü, Şanlıurfa Gazetesinden Muhammed Fatih Güler, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ağaslan, Akçakale'nin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Bozkurt, Meşale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Galip Demirli, Bozova'nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahman Elçi, Güenydoğu TV Kameramanı Mustafa Karakuşkatıldı.Ilk gun Bursa'nin tarihi ve turistik yerleri ile Uludağ kayak merkezini gezen gazeteciler 2.gün ise Mudanya ve Tirle' deki tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Pazar günü akşam saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına hareket eden gazeteciler akşam saatlerinde Şanlıurfada olacaklar. Cumartesi akşam gazetecilerin kaldığı otele ise Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik gelerek uzun süre sohbet etti.

24 Ara 2017 - 17:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.