Şanlıurfa Havaalanında Sevdiği Kızı Bekleyen Genç Bakın Ne Yaptı?

Şanlıurfa Gap havalimanında sevdiği kızı beklerken giriş kapısında sürpriz evlilik teklifi etti.

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

ŞanlıurfaHavaalanında bekleyen genç, ona öyle bir hazırlık yaptı ki görenler şaştı kaldı. Gap Havaalanı çıkış kapısının önüne sevdiğikız için halı döşedi, yollarına gül döktü havai fişeklerle karşıladı. Gördükleri karşısında şaşıran genç kız sevdiği erkeğin boynuna sarılıp evlilikteklifini kabul etti.Göz yaşlarına hakim olamayan genç kız evlilik teklifini kabul etti.büyük bir coşku ile karşılanan genç kız bu romantik teklifi kabul ederek havaalanından konvoy şeklinde ayrıldılar.

HABER MERKEZİ

23 Kas 2017 - 23:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.