Şanlıurfa'da Silahlı Kavga Yaralılar Var

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesinde iki aile arasında silahlı kavga meydana geldi.

Şanlıurfa'da Silahlı Kavga Yaralılar Var
cardon
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgiye göre kavga, gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi'nde akraba olan iki aile arasında yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önce husumetli olan T. ve Ç. aileleri kavga etti. Silahların da kullanıldığı kavgada 5 kişi silah ve bıçakla, 3kişi ise darp sonucu olmak üzere toplam 8kişi yaralandı. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polisler, kavga eden tarafları ayırırken, sağlık ekipleri ise yaralıları ambulansla hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kavganın yeniden başlamaması için güvenlik önlemi alan polisler her iki taraftan toplam 5 kişiyi gözaltına aldı.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı

23 May 2018 - 22:04 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.