Şanlıurfa'da Oy Verme İşlemleri Saat Kaçta Başlıyor

Türkiye yarın anayasa değişikliğinin oylamak için sandık başına gidiyor. Peki referandumda oy verme işlemleri saat kaçta başlayacak?

16 Nisan’da (yarın) yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda Türkiye'nin yeni yönetim sistemi oylanacak. Vatandaşlar, yarın yapılacak referandumda oy verme işlemlerinin ne zaman başlayıp, ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki referandumda oy verme işlemleri saat kaçta bitecek? İşte oy verme süresinin başlangıç ve bitiş saatleri...

REFERANDUMDA OY VERME İŞLEMLERİ SAAT KAÇTA BİTECEK?

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulmasında, oy verme süresinin başlangıç ve bitiş saatleri;

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis İllerinde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00 - 16.00 olarak.

Yukarıda adları yazılı illerin dışında kalan diğer illerde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 08.00 - 17.00 olarak belirlenmiştir.

15 Nis 2017 - 14:38 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.