Şanlıurfa'da Otomobil İle Tır Çarpıştı 3 Ağır Yaralı

Şanlıurfa Akçakale yolu üzerinde Otomobil ile tır çarpıştı. Kaza 3 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da Otomobil İle Tır Çarpıştı 3 Ağır Yaralı
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgiye göre kaza akşam 22.00 sıralarında Akçakale yolu üzerinde yenice mahallesinde meydana geldi.Şanlıurfa’da Akçakale’ye seyir halindeki 63 ZB 677 plakalı otomobil kavşağı dönen 63 AAL 159 plakalı Tır ile çarpıştı. Yaşanan kazada otomobil içerisinde bulunan 3 kişi ağır yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası trafik, polis tarafından kontrolü bir şekilde sağlanırken, hurdaya dönen lüks aracın çekici ile taşınmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. İtfaiye ekipleri ise olası bir yangına karşı olay yerinde güvenlik önlemi alarak hazır bulundu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Urfanatik,İbrahim Çakmak

16 Eki 2018 - 23:10 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.