Şanlıurfa'da Kavga: 5 Yaralı

Şanlıurfa'da öğrenci taşıyan firmaların çalışanları arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Adil KlLlÇ
Haber albümü için resme tıklayın

Ulubatlı Mahallesi'nde okul öğrencilerinin taşınması için yeni bir firma açan Ahmet Askar'ın işyerine gelen başka bir firmanın çalışanları arasında tartışma çıktı. İddiayla göre taraflar, daha sonra birbirlerine bıçak, levye, sopa ve tabancayla saldırdı. Mahallede korku dolu dakikaların yaşanmasına neden olan kavgada Mehmet Yılmaztaş,FatihAskar, Ahmet Askar, Hadi Askar ve Tevfik Askar, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralılara olay yerinde müdahalede bulunduktan sonraMehmet Akif İnanEğitim ve Araştırma Hastanesi ileBalıklıgölDevlet Hastanesine kaldırdı.Poliskavgaya karışarak olay yerinden kaçan rakip firmanın çalışanlarının yakalanması için çalışma başlattı.

23 Ağu 2017 - 21:01 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.