Şanlıurfa'da İki Grup Arasında Kavga

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Murat Bolgaz
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Akpınar mahallesinde yaşandı. İdeaya göre 22.00 sıralarında iki grup arasında kavga çıktı. Henüz nedeni belli olmayan iki grup arasında çıktığı öne sürülen kavgada silahlı çatışma yaşandı. Uzun bir süre yaşanan çatışma üzerine çevredekilerine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. polisi ekipleri kavgayı ayırdıktan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralılar Hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Mar 2019 - 00:18 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.