Şanlıurfa'da, Günde 7 Bin 500 Hastaya Bakılıyor

Şanlıurfa'da günde 7 bin 500 hastaya bakılıyorŞANLIURFA'da geçtiğimiz yıl hizmete giren Eyyübiye İlçesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

Şanlıurfa'da, günde 7 bin 500 hastaya bakılıyor

ŞANLIURFA'da, geçtiğimiz yıl hizmete giren Eyyübiye İlçesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde günde 7 bin 500 hasta poliklinik hizmeti alıyor.

850 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 127 poliklinikte 272 doktor ile hizmet veriyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunmayan birçok bölümün hizmet verdiği hastanede, günde 7 bin 500 hasta poliklinik hizmeti alıyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bahattin Durak, hastanede doktor sıkıntısı yaşamadıklarını ve birçok ünitenin bulunması nedeniyle hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmadığını söyledi.

28 Tem 2017 - 12:38 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.