Şanlıurfa'da Doktora Vahşi Saldırı! 1 Ağır Yaralı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı

Olayı sosyal medyadan paylaşan hekimler sağlıkta şiddete karşı önlemlerin gecikmesine isyan ediyor.Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde taşla yapılan saldırı sonucu bir doktor ağır yaralandı.Şiddetin bu kez adresi Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin çocuk acil servisi oldu.Çocuk acil servisinde 22.30 sıralarında meydana gelen olay, adı henüz öğrenilemeyen bir babanın doktor ile tartışması üzerine yaşandı. Çocuğunu yüksek ateş şikayeti ile getiren baba, iddiaya göre tedaviye alınmasına rağmen çocuğunun bir türlü ateşi düşmeyince Çocuk Doktoru Asistanı Bahuddin Ahmet Yalçın ile tartıştı. Öfkesini bir türlü yenemeyen baba, eline geçirdiği kaldırım taşı ile Dr. Yalçın'a saldırdı. Güvenlik görevlilerinin yetersiz kaldığı olayda doktor, başına vurulan taşla ağır yaralandı.Acilde müdahale edilen doktorun kafasına 2 yerden darbe aldığı anlaşıldı. Doktorun yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı, saldırganın ise emniyet ekini tarafından kıskıvrak yakalandı.

18 Tem 2018 - 03:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.