Şanlıurfa'da, Bit Pazarı Yoksulların Yüzünü Güldürüyor

ŞANLIURFA'da dar gelirli ve Suriyelilerin sıkça uğradığı bit pazarında yaşanan haraketlilik alışveriş yapanların yüzünü güldürüyor.

Yenice Mahallesi'nde boş arazide kurulan bitpazarı, alışverişe çıkan vatandaşlarla doluyor. Suriyeli ve dar gelirli vatandaşların uğrak yeri olan pazarda, giysiden elektronik eşyaya kadar herşey, piyasa fiyatından daha ucuza satılıyor. Pazardaki yoğunluktan memnun olduklarını söyleyen satıcılar, "Pazara genellikle dar gelirli vatandaşlar ve Suriyeliler geliyor. Burada çok fazla para harcamadan tepeden tırnağa giyinebiliyorlar. Burada yapılan alışverişte hem biz satıcılar, hem de alıcıların yüzü gülüyor" dedi.

Bit pazarında kurulan tezgahlarda; pantolon, ayakkabı gibi kıyafetler 5 ile 20 lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunuluyor.

30 Oca 2017 - 10:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.947.409 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.