Şanlıurfa'da 300 Polisle Asayiş Uygulaması

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde 300 polisle asayiş uygulaması.

Şanlıurfa'da 300 Polisle Asayiş Uygulaması
sercil
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da 300 polisle huzur operasyonu yapıldı, İl emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun talimatı ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kentte huzur ve sükûneti sağlamak için çalışmalarını 24 saat titizlikle sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Asayiş şube, Özel hareket, Terörle mücadele, Çevik kuvvet, Kom ekiplerinden oluşan 300 polis, kenettin farklı 3 noktasında uygulama yaptı. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (

GBT

) gerçekleştirilen uygulamada, polisler zırhlı araçlarla yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, şehir giriş-çıkışları ile şehir merkezlerinde önceden tespit edilen hassas noktalarda şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yaptı. Yapılan huzur operasyonunda il merkezinde 21.00 ile 22.00 saatleri arasında 820 şahsın GBT sorgusu yapılırken, 241 araç incelendi ve 43 umuma açık yer kontrol edildi. Bu arada 1 aranan şahıs ve izinsiz çalışan 5 bayan gözaltına alındı. 11 iş yerine de ruhsata aykırı faaliyetten işlem yapıldı.

25 Mar 2017 - 21:34 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.