Şanlıurfa Ak Parti Olağan Kongresini Urfanatik’ten Takip Etti

Şanlıurfa AK Parti Şanlıurfa 6. Olağan Kongresini ve parti mitingini Urfanatik.com'dan takip etti.

AK Parti Şanlıurfa 6. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programını an ve an takip eden Urfanaik.com okuyucuları tarafından tıklanma yağmuruna tutuldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının aday kabul işlemlerinden kongre gününe kadar vatandaşı her aşamada bilgilendiren Urfanatik.com okuyucularının takdirini kazandı.

Miting ve kongre öncesi hazırlıkları görüntüleyerek kamuoyuna sunan Urfanatik.com miting günüde okuyucularını bilgilendirdi. Urfanatik.com mobil uygulamasıyla en sıcak gelişmeleri bildirim aracılığıyla tek tıkla okuyucularının ayağına getirdi.

Miting alanında ve kongre alanında yer alan vatandaşlarda gelişmeleri Urfanatik.com’dan takip etti. Okuyucularına doğru, tarafsız ve güvenilir haberi en hızlı şekilde ulaştırmak için yoğun çaba harcayan urfanatik ailesi olarak gelişmeleri bizden takip eden tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyoruz.

26 Şub 2018 - 14:14 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.