Şanlıurfa 2'inci Organize Sanayi Bölgesinde Yangın 3 Yaralı

Şanlıurfa 2'nci Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir iplik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Söndürme çalışmalarının devam

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 2’nci Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir iplik fabrikasında gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının rüzgarın da etkisiyle büyümesi üzerine ŞUSKİ araçları, Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme araçları ile ilçe belediyelerinin sulama araçları da yangına müdahale etmek için bölgeye gönderildi.
Çöken duvarın altında kalan işçiler yaralandı

İş makineleri de fabrikanın duvarlarını yıkarak ekiplerin daha hızlı müdahale etmesini sağlamaya çalıştı. Söndürme çalışmaları esnasında fabrikanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Duvarın altında kalan 2 işçi, ekipler tarafından çıkarılarak olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında AFAD ekipleri de bölgeye sevk edildi.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de olay yerine gelerek söndürme çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

21 Tem 2018 - 01:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.