Şampiyon Olan Takıma Kupa

Şanlıurfa Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı Hüseyin Leblebicioğlu Harran Üniversitesi Öğrencileri tarafından düzenlenen ve Şanlıurfaspor kompleksinde

Harran Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen bölümler arası futbol turnuvası sona erdi. Fakülte ve yüksekokul bünyesindeki bölümlerden oluşan 22 takımın takıldığı turnuva 15 gün sürdü.

Şanlıurfa Eğitim ve Spor Vakfına ait Şanlıurfaspor Kompleksinde oynan turnuvada Harran Üniversitesi Şanlıurfa Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 2. Olurken, finale Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunun (BSYO) Antrenörlük ile Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü kaldı.

Aynı okulun 2 takımı dün gece final maçına çıktı. Oldukça heyecanlı geçen 60 dakikalık karşılaşmada Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü bulduğu golle 1-0 öne geçti. karşılaşmanın 55 dakikasına kadar 1-0 mağlup olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü takımı son 5 dakikada bulduğu biri penaltından 3 golle sahadan 3-1 galip ayrılarak şampiyon oldu. Son dakikalarda bulduğu gollerde Şampiyon olan Antrenörlük bölümü takımı hakemin bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşadı.

Şanlıurfa Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı Hüseyin Leblebicioğlu vakıf adına final maçının sonunda turnuvanın şampiyonu olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü takımı ile turnuvada şampiyonluğu son 5 dakikada elinden kaçırarak 2. Olan aynı okulun Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü takımına kupa ve madalya verdi.

Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarı Halil Haktankaçmaz ile birlikte takımlara kupa ve madalyalarını veren Şanlıurfa Eğitim ve Spor Vakfı Başkanı Hüseyin Leblebicioğlu turnuvanın Vakıf’a ait Şanlıurfapor komplesinde oynanmasından dolayı turnuvayı düzenleyen öğrenciler ile turnuvada yer alan takımlara teşekkür etti.Uzun yıllardan bu yana Şanlıurfaspor kulübünde çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Hüseyin Leblebicioğlu spor’un dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek “ Vakıfa ait bu tesislerimizi yaptığımız tadilatla daha modern hale getirdik.Bu tür turnuvalara ev sahipliği yapmaktan son derece onur duyarız. Bu spor kompleks futbola gönül vermiş herkesindir “dedi.

HABER MERKEZİ

30 Mar 2019 - 13:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.