Sahte Altın Bilezikle Kuyumcuyu Dolandıran Şahıs Kamerada

Sahte altın bilezikle kuyumcuyu dolandıran şahıs kameradaŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kişi elindeki bileziği altın olduğunu

Sahte altın bilezikle kuyumcuyu dolandıran şahıs kamerada

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kişi, elindeki bileziği altın olduğunu söyleyerek bozdurdu. Bileziğin sahte olduğu ortaya çıkması üzerine polis, güvenlik kamera görüntülerinden şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde otomobilden inen bir erkek şahıs, ilçe merkezinde girdiği bir kuyumcu dükkanında, elinde altın bilezik olduğunu ve kredi kartı borçlarını kapatmak için bozdurmak istediğini söyledi.

Bunun üzerine bileği tartan kuyumcu, altın olduğunu düşündüğü bileziği alarak, 3 bin 800 TL'yi şahsa verdi. Şahıs, parayı da saymadan iş yerinden ayrılırken, bu anlar iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Bir süre sonra bileziğin sahte olmasından şüphelenen iş yeri sahibi, bileziği bilirkişiye gönderdi. Bileziğin altın olmadığı bilgisi gelmesi üzerine polisi arayan kuyumcu güvenlik kamera görüntülerini de polise teslim etti.

HABERLERCOM

28 Kas 2017 - 14:53 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.