Sağlık-Sen’den Doktora Şiddete Kınama

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çıkışında Darp edilen Uzman Doktor Ebru Kılıç için ilk kınama mesajı Sağlık-Sen Şube

Ömer
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çıkışında hasta yakınları tarafından darp edilen Doktor Ebru Kılıç Güneş’e yapılanları kınayan Sağlık-Sen Şube Başkanı Yabir, yeteri derece de baskı altında çalışan sağlık çalışanlarına yönelik fiziksel ve sözel şiddetin son bulması gerektiğini ve sağlık çalışanlarını işini daha sağlıklı ve verimli yapması için güvenli ortam oluşturulması gerektiğini söyledi.

Yabir, doktora yapılan çirkin saldırı için şu sözleri sarf etti, "Meslektaşımız Dr. Ebru Kılıç Güneş'e, hasta tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınar, yeterince baskı altında çalışan sağlıkçı meslektaşlarımıza şiddetin son bulmasını dileriz. Sağlık-Sen ailesi olarak yaşanan üzücü hadisenin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz." ifadesini kullandı.

14 Ara 2018 - 22:55 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.