Saadet Partisinden ŞUÇGAD’a Ziyaret

Saadet Partisi Şanlıurfa Seçim İşleri Başkanı Avukat İbrahim Halil Kömeççi Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini Ziyaret etti.

Saadet Partisi Şanlıurfa Seçim İşleri Başkanı Avukat İbrahim Halil Kömeççi Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini Ziyaret etti. Ziyarette Kömeççi’yi ŞUCGAD Başkanı Tahir Gülebak karşıladı. Ziyaret sırasında konuşan Avukat İbrahim Halil Kömeççi Saadet Partisi Şanlıurfa il başkanlığı olarak genel seçimler ardından bu sefer yerel seçim hazırlığı içinde olduklarını ve Şanlıurfa için en iyi en verimli adayı belirlemek adına ise büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Mevcut belediye başkanları denetleyen herhangi bir kurumun olmadığını da söyleyen Kömeççi, Şanlıurfa’da bazı şeylerin artık değişmesinin gerekli olduğunu kendilerinin de milli görüş çizgisi çerçevesinde Urfa ve Türkiye’nin diğer illeri için en doğru adayı bulup seçimlere katılacaklarını söyledi.

Kömeççi’nin ardından konuşan ŞUCGAD Başkanı Gülebak ise, yerel seçimlerde hangi partiden veyahut hangi siyasi görüşten olursa olsun halkın iradesi ile gelecek belediye başkanın tek amacı halka hizmet etmesi olması gerektiğini ve bu yolda 2019 yerel seçimlerinde bütün partilere olduğu gibi Saadet Partisi İl Başkanlığına da başarılar diledi.

14 Kas 2018 - 16:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.