Projenin İlk Fidan Dikimini Minik Eller Yaptı

İbni Sina Sağlık Derneği bünyesinde bulunan 'Geleceğe Nefes Ol” ekibi Şanlıurfa'daki Seksenören İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek

İbni Sina Sağlık Derneği tarafından “Geleceğe Nefes Ol” ekibi İstanbul merkezli olarak yürüttükleri projenin ilk ayağını yeşil alan bakımından fakir olan Şanlıurfa ve Adıyaman illerinde gerçekleştirdiler. Köy okullarına fidan dikimi ve genel sağlık eğitimi kapsamında dernek üyeleri Şanlıurfa’daki Seksenören İlkokulu ve Adıyaman’daki Gerger Sutepe ilkokulundaki öğrencileri ile birlikte okul bahçelerine fidan dikip, genel sağlık eğitimi konusunda minik öğrenciler bilgilendirildi.

‘Sıfır atık çerçevesinde cam şişeler toprağa koyuldu’

İstanbul merkezli yürütülen proje; İbni Sina Sağlık Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Proje sorumlusu Hasan Polat Karataş projeyle ilgili şunları aktardı, "Nasipten Nasibe Projesi” kapsamında 21 Mart baharın gelişi dolayısı ile “İstanbul Geleceğe Nefes Ol ekibi” ve İbni Sina Sağlık Derneği olarak, Şanlıurfa ve Adıyaman Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Şanlıurfa ve Adıyaman köy ilkokullarında öğrencilerle beraber fidanlar diktik. Genel sağlık eğitimleri verildi ayrıca öğrencilerin hayallerinin yazılı olduğu kâğıtlar sıfır atık çerçevesinde cam şişeler toprağa koyuldu. Nasipten Nasibe diye çıktığımız bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüklerine ve Okul öğretmenlerine bizlere bu imkânı Sağlayan Çiftçi TV ile İbni Sina Sağlık Derneği'ne teşekkür ederiz. " dedi.

26 Mar 2019 - 13:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.