Pınar, çocuklara resim yapmayı il il gezerek sevdiriyor

Pınar Stevie Ödüllü Pınar Resim Yarışması ve Pınar Çocuk Tiyatrosundan sonra sanata desteğini 6 ilde resim atölyeleri kurarak devam ettiriyor.

Pınar, resim atölyesi ile çocukların, geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet ediyor. Sanata verdiği önemi 36 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması ve 30 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Tiyatrosu ile gösteren Pınar, bu yıl 6 ilde, kuracağı resim atölyeleriyle çocukları sanata bir adım daha yaklaştırıyor. 5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri’nde atölyelerini açarak çocuklarla buluşacak. Kozzy, Samsun ve Şanlıurfa Piazza, Adana Optimum, Ankara, İzmir ve İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezlerinde kurulacak atölyelerde 6-14 yaş arasındaki miniklere sanatı sevdirecek. Ayrıca atölye alanında Pınar’ın sürdürülebilirlik vizyonunun ve çalışmalarının yer aldığı broşürler ziyaretçilerle paylaşılacak.

Pınar, resim atölyesini Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 3-5 Mart 2017 tarihlerinde açarak ziyaretçilerini ağırlayacak.

01 Mar 2017 - 11:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.