PFDK'dan Şanlıurfaspor'a Bir Darbe Daha!

Şanlıurfa Spor Kulübü'nün PFDK'nın 12.04.2018 tarihli E. 2017-2018/ 881 K.2017-2018/1041 sayılı kararına karşı itirazı incelendi.

Yapılan müzakere neticesinde;Şanlıurfa Spor Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 3.000,00 TL para cezasıile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ilecezanın onanmasına,oybirliği ile,Esas hakkında karar verildiğindenŞanlıurfa Spor Kulübü'nün başvuru dilekçesine istinaden yürütmenin durdurulması talebi hakkındakarar verilmesine yer olmadığınaoybirliği ile,Erteleme talebinin reddine oyçokluğu ile,Karar verilmiştir.

19 Nis 2018 - 19:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.