Pamuk Alım Fiyatı Çiftçinin Yüzünü Güldürdü

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Çukobirlik'in pamuk fiyatlarını açıkladığını belirterek 'Çiftçiler olarak fiyatı makul

Şanlıurfa Ziraat Odası BaşkanıAhmet Eyyüpoğlu, yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: “Önceki gün Çukobirlik pamuk fiyatlarını açıkladı. Çiftçiler olarak fiyatı makul bulduk fiyat iyidir. Çiftçimiz pamuktan korkmasın. İnşallah ikinci altın yılı yaşayacağız. Bunun yanında çiftçilerimden ricam kaliteli ilaç kullansınlar temiz ve özenli toplanmasına da dikkat etsinler. Bu yüzden Ege ile Şanlıurfa Pamuğu arasında bin TL fark oluyor. İlacın kaliteli olmasına ve temiz olmasına dikkat edilsin. Bunun yanında geçen hafta Ulusal Pamuk Konseyinin seçimleri vardı; ardın bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda pamuk desteklemesinin de artırılması gerektiği sonucu çıktı. Aynı şekilde pamuk destekleme rakamlarında da artış beklemekteyiz. İnşallah bol bereketli bir yıl olur."

KAYNAK:TARIMDAN HABER

13 Eyl 2018 - 10:04 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.