Otomobiline Giren Yılanı Yere Vurarak Öldürdü!

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir işçi tarlada bıraktığı otomobilin motor kısmına giren yılanı eldivenle yakaladı.İşçi 2 metrelik yılanı

Tarlada çalışan işçi, otomobiline giren 2 metrelik yılanı böyle çıkardı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir işçi tarlada bıraktığı otomobiline yılan girdiğini fark etti. Yaklaşık 2 metre olan yılanı dakikalarca uğraştıktan sonra çıkarabilen vatandaş, eldivenle yakaladığı yılanı defalarca yere vurarak öldürdü.
Olay, öğleden sonra Hilvan'a bağlı İncirli Mahallesinde meydana geldi. Mercimek ekili tarlada çalıştığı sırada park ettiği otomobiline yılan girdiğini gören Mahmut Ogur, çevredekilere haber verdi. Otomobilin motor kısmına giren yılanı çıkarmak için uzun süre uğraşan Ogur ve yakınları, sonunda yılanı çıkarmayı başardı. Yılanın büyüklüğü çevredekilerde şaşkınlığa neden olurken yılan şans eseri kimseyi sokmadı.
İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise elindeki eldivenle çıkardığı yılanı yere çarparak öldürdü.

19 Haz 2017 - 11:21 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.