Otomobilin Bagajındaki İnşaat Demiri Kazaya Neden Oldu

Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsü kamyonla taşınması gereken inşaat demirlerini otomobile taşıyınca tehlikeye de davetiye çıkarttı.

Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsü kamyonla taşınması gereken inşaat demirlerini otomobile taşıyınca tehlikeye de davetiye çıkarttı. Otomobilinden taşan demir çubuklar bir vatandaşın başını az bir farkla sıyırırken, iki otomobil ise demir çubuklar nedeniyle kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşandı. Akçakale yolu üzerinde seyir halindeki bir otomobil sürücüsü bagajda inşaat demiritaşıdı. Otomobilin her iki yanından taşan demirler, diğer sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Hiçbir önlem alınmadan taşınan demirlerin bir ucu refüje kadar uzanırken, diğer ucu ise yan taraftaki şeritte ilerleyen otomobillerin yolunu kapattı. O tehlikeli anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Işıklarda bekleyen bir kadının balını sıyırıp geçti

Otomobil trafikte ilerlerken çekimi yapanlar ise "Biraz daha uzatsaydı. Bir de dörtlüleri yakmış, çok güzel bir şey yapmış ya" diyerek tepki gösterdi. Işıklarda kısa bir süreliğine duran otomobil hareket edince refüjde oturan bir kadın demirlerden son anda kurtuldu. Demirleri son anda fark eden kadın, başını geriye doğru çekerek demirlerin yüzüne çarpmasından kıl payı kurtuldu.

Demirler kazaya neden oldu

Kavşağa giren otomobili fark eden bir sürücü son anda frene basınca kaza yaptı. Arkadan gelen başka bir otomobil, durmak zorunda kalan araca arkadan çarptı. Araçların kaza yapmasına neden olarak sürücü, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken kaydı alanlar ise" Yaptırdı kazayı, Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. Otomobil daha sonra gözden kayboldu.

HABERLERCOM

24 Şub 2018 - 16:11 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.