Oto Yıkamacılar Suriyelilerden Şikayetçi

Her köşe başında açılan Suriyeli dükkanı Şanlıurfalı vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Son zamanlarda artan Suriyeli iş yerleri yerli esnaflara zor anlar yaşatıyor. Genellikle bakkaliye, market, nargile malzemeleri ve oto yıkama hizmeti veren Suriyeli mülteciler Şanlıurfa’da yaşayan esnafları zor durumda bırakıyor.

Şanlıurfa'da oto yıkamacılık hizmeti veren MehmetCanbek,son zamanlarda sıkça açılan otopark ve oto yıkamacıların denetimlerinin yapılmasını istedi.

Mehmet Canbek şu ifadelere yer verdi;

“Yollar tek yön olunca oto yıkamacılar iş yapamaz halde geldi. Aslında Şanlıurfa’da oto yıkama olarak sorunlarımız çok, belediyenin yanlış tabela uygulamasından dolayı gördüğünüz gibi iş yok belediye köprübaşından inişe tek yön verdi. Tek yön olunca da işimiz durdu. Gelen giden yok zaten her yere bildirdik. Zaten burası tek yön bu yolun başına da araçların yoğun bir şekilde hastaneye gelmesi ile oto parklarda sıkıntı çekiyoruz. Bizim işimizi yüzde 50, yüzde 80 bitirdi, işimiz pek fazla olmuyor” dedi. Genel olarak ele alınacak olursa Şanlıurfa’da yaşayan esnaflar Suriyelilerin açtığı iş yerleri yüzünden mağdur durumda, genel olarak kısmet kapısı olarak değerlendirilen iş yerleri için umutlu bekleyişler sürüyor.

16 Ağu 2017 - 15:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.