Organize Sanayide Yatırımcılara Yeni Arsa Tahsis Edildi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında toplanan Şanlıurfa Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti yatırım başvurusu yapan 18 yeni yatırımcıya arsa

Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, OSB Müdürü Yunus Emre Aksu tarafından, organizesanayi bölgesinin mevcut durumu, yapılması planlanan çalışmalar ve yatırım başvuruları ile ilgili bir bilgilendirme yaptı. Daha önceden arsatahsisi için onay alan 4 firmanın yatırımlarını gerçekleştirmemelerinden dolayı tahsislerinin iptal edildiği toplantıya, Şanlıurfa Vali Yardımcıları Fatih Çelikkaya ile Ufuk Akıl da katıldı. Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kentin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması için sanayileşme çalışmalarının hızlı ve planlı gerçekleşmesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Yatırım fikri olan, yatırım yapmak isteyen tüm müteşebbislere kapımız ardına kadar açık olacak. Bu kentte yatırım yapmak isteyen herkese, devletimizin tanıdığı imkânları sonuna kadar kullandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Vali Erin, arsa tahsis kararı alan 18 yeni müteşebbisin yapacakları yatırımın, Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

21 Tem 2017 - 18:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.