Öğrencinin "Askerimiz, Polisimiz Sizi Kurtaracak" Notu Duygulandırdı

Bir süre önce Şanlıurfa Valiliğince Arakan ve İdlib için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan zarflardan birinden zarftan çıkan not okuyanları

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çıkrık kırsal Mahallesi'ndeki Şehit Orhan İrkarlı Ortaokulunda bir öğrencinin 1,5 TL yardımla birlikte "Sizi oradan kurtaracak bizim devletimiz ve askerimiz ve polisimiz sizi oradan kurtaracak. Sizin de bizim gibi öğretmenleriniz olacak, bizim gibi okulunuz olacak merak etmeyin. Sizi o zalimlerin eline bırakmayacağız" notu okuyanlara duygulu anlar yaşattı.

1,5 liralık yardım ve yazılan mektup sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, çok sayıda kişi paylaşımda bulundu.

11 Ara 2017 - 14:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.