Öğrenciler Rektör Taşaltına Teşekkür Ettiler

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Halil Çapkan Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın'a şimdiye kadar kendilerine

Üniversitede rektörlük görevine geldiği günden beridir sürekli öğrencilerin dert ve sıkıntılarına çözüm arayan Harran Üniversite Rektörü RamazanTaşaltına bir teşekkürde AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı, Kampüse Hoş geldin Platformu İl Başkanı Halil Çapkan’dan geldi. Halil Çapkan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Gerek öğrenciler olarak gerekse biz başkanlar olarak rektörümüz Ramazan Taşaltın’a şükranlarımızı sunuyoruz. Üniversitede olduğumuz süre boyunca bizimle dertlenen ve bizim her türlü sorunumuzu dinleyen onların çözümü için her türlü çabanın içinde oluyor. Ne zaman gitsek kapısı her zaman bize açık oluyor, hiçbir zaman geri çevrilmedik, bizlerin rahat etmesi için her türlü çabanın içinde oluyor. Tabi bizde çalışıyoruz öğrenci kardeşlerimiz için, gelen yeni öğrenciler için daha fazla öğrenci üniversitemize çekmek için ama tüm bunları yaparken bize en fazla destek veren ve bütün imkânlardan yararlanmamızı sağlayan rektörümüzdür.” dedi.

Birçok çalışmalarda kendilerine destek verdiğini belirten Çapkan, “Bizler ne zaman bir proke veya çalışma yapmaya kalksak ilk elini uzatan rektörümüz oldu. Üniversitenin her imkanından rahatlıkla güzel bir şekilde faydalanabiliyoruz. Bundan dolayı öğrenci kardeşlerimiz üniversiteyi daha fazla seviyor daha fazla ilgi gösteriyor.” Diyerek sözlerine son verdi.

HABER MERKEZİ

19 Ara 2017 - 09:08 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.