Öğrenci Servis Sahipleri Kaçak Servislere Tepki Gösterdi

Şanlıurfa'da Öğrenci servisi sahipleri son günlerde yaşanan öğrenci servislerinin 'S Plaka' ve korsan servis hizmeti veren kişiler için

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şoförler Odası iş birliğinde öğrenci ve personel hizmeti veren servisler için verilmeye başlanan "S Plakası"nın dondurulması ile, korsan olarak çalışan servisçilerle takisiciler için Şanlıurfa'daki servis araçları bir araya gelerek tepkilerini dile getirdiler.

Halepli Bahçe'de yer alan Şanlıurfa Müzesi yanındaki otoparkta yaklaşık 100 civarında öğrenci servisi hizmeti veren araç sahibi ve firma yetkilileri bir araya gelerek sıkıntılarını basın açıklamasıyla dile getiren

“ Ali Kırmızı ;
Şirketlere istenilen sayıda plakalar veriliyor ama şahıslara sadece bir plaka veriliyor tabi buda haksızlığa neden oluyor. Genellikle hatların devir ücretleri ve plakalar sorunlarını dile getiren Ali Kırmızı, S plaka kullanıcılarının B sınıfı ehliyeti olan arkadaşların en az 7 yıllık olması gerektiğini , E Sınıfı ehliyeti olan kişilerin ise en az 5 yıllık olması gerektiğini vurgulayan Ali Kırmızı şuan genellikle servislerde yaş olarak daha genç kişileri çalıştırdıklarını söyleyerek durumun ciddiyetini belirtti.”

Murat Karademir ise,

“biz böyle bir durum için bir araya geldik ve hepimiz bireyseliz, herhangi bir firmayı temsil etmiyoruz hepimiz mal sahibiyiz “dedi.

21 Oca 2017 - 13:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.