Nüfus Müdürlüğündeki Mesai Tartışması Tepkilere Yol Açtı

Şanlıurfa'da mesainin bittiğini söyleyerek yaşlı bir kadının işlemini yapmadığı iddia edilen nüfus müdürlüğünde görevli memurlar ile yaşlı

Ahmet
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye Nüfus Müdürlüğünde yaşandı. İddiaya göre, mesai saatleri içerisinde komşusunun yardımıyla işlemlerini yapmak üzere müdürlüğe gelen yaşlı kadın, saat 16.55 olmasına rağmen memurlar tarafından sistemin kapatıldığı öne sürülerek yarın gelmesi istendi. Yaşananlar, yaşlı kadının komşusu olduğu ileri sürülen kişi tarafından görüntülendi. Görüntülerde, merhamet dileyen yaşlı kadına bir kadın memur gülümseyerek cevap veriyor. Yaşlı kadın ve yanındakilerin tüm ısrar ve merhamet talebine rağmen görevliler ve amirleri olduğu ileri sürülen kişiler tarafından ısrarla sistemin kapalı olduğu söyleniyor.

Kurum çalışanları sistemin 17.02'de kapandığını belirtirken, görüntüleri sosyal medyada izleyen bir çok kişi diyaloglara tepki gösterdi.

13 Ara 2017 - 14:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.