Netflix'in Yeni Dizisi Urfa’da Çekilecek

Beren Saat Netflix'in yeni dizisinde Urfa Göbeklitepe'de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracak.

elf  çiçek
Haber albümü için resme tıklayın

Netflix, Türk yapımı ilk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız'dan sonra Beren Saat'in başrolünde oynayacağı dizisinin ayrıntısı belli oldu. Beren Saat, dizide özel güçleri olan bir kadını canlandıracak.

DİZİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Ekranlardan bir süre uzak kalan güzel oyuncu Beren Saat'in, Netflix dizisiyle sevenleriyle buluşacağı söylenmişti. Saatherhangi bir açıklama yapmazken, projenin detayları belli oldu.

'DÜNYA'NIN UYANIŞI' ROMANINDAN UYARLANIYOR

Sır gibi saklanan hikayenin, Şengül Boybaş'ın ilk romanı 'Dünyanın Uyanışı'ndan uyarlandığı ortaya çıktı. Senaryo yazım süreci devam eden dizinin çekimleri Mart sonunda Göbeklitepe'de başlayacak.

ADRİANA LİMA'YA DA DANIŞMANLIK YAPIYOR

Yaşam koçu ve astrolog olan Şengül Boybaş, Belçim Bilgin'den Adriana Lima'ya birçok ünlüye danışmanlık yapıyor.

25 Şub 2019 - 02:04 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.