Narkotik Ekiplerinden, Rehber Öğretmenlere Farkındalık Semineri

Şanlıurfa'da narkotik polisi uyuşturucu ile mücadelede etkin bir çalışma yürütüyor.

ŞanlıurfaNarkotik polisi, sahada yaptığı çalışmalarda zehir tacirlerine göz açtırmazken, İçişleri Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında Narko rehber eğitimi çerçevesinde toplumun diğer kesimlerini de sürece dahil ediyor. Narko rehber eğitimi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünde rehber öğretmen olarak çalışan 500 katılımcıya eğitim verildi. Narkotik tarafından verilen eğitim seminerinde "uyuşturucu maddeler ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, madde bağımlıları ve sokak satıcıları nasıl tanınır" başlıkları altında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verildi.

HABER MERKEZİ

25 Ara 2017 - 16:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.