Muhtar Karakuş’tan Başkan Çiftçi’ye Teşekkür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Urfa'nın Pilot Bölgesi olan Şehitlik Mahallesini ziyaret ederek mahallenin sonunu hakkında

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibi her gün bir mahalleyi dolaşarak eksikliklerini yerinde tespit etmeye çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin son durağı Urfa’nın Pilot Mahallesi olan Şehitlik Mahallesini ziyaret ederek eksiklikler konusunda Muhtar Mehmet Karakuş’tan bilgi aldı.

Kentsel dönüşün hakkında bilgi alış verişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Muhtar Mehmet Karakuş, Şehitlik ve Karakoyun mahallesinin kentsel dönüşün içinde olduğunu n bilgisini veren Başkan Çiftçi , “Kentsel dönüşün bugün olmasa yarın mutlaka olacaktır.

Çünkü Belediye olarak bütün mahallelere aynı değeri veriyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımızı rahat bir ortada kavuşması konusunda hizmet etmekteyiz. Urfa’nın Pilot Mahallesi olan Şehitlik halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” Dedi.

Mahalleye yaptığı hizmetlerle vatandaşların gönlünde taht kuran Şehitlik Mahallesi Muhtarı Mehmet Karakuş, mahalleye her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Muhtar Karakuş, “Belediye başkanımız Nihat Çiftçi her zaman mahallemize gelerek sorunlarımız hakkında bilgi alıyor. Bugünde Mahallemize gelerek esnafla görüşme imkanı bulduk. Mahallenin sorunlarını başkanımıza illettik, o da gereken desteğin vereceğini söylemesi bizleri sevindirdi.

Mahallemizin derdine her zaman derman olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye şehitlik halkı adına çok teşekkür ederim. “dedi.

12 Oca 2018 - 14:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.