MÜDAD Şanlıurfa’da Kapısını Araladı

Türkiye'de 2014 yılından bu yana yaklaşık Bin 600 üyesiyle faaliyet gösteren Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Şanlıurfa'da şube açtı.

Mahmut ARTUĞ
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz Mart ayında Şanlıurfa şubesini açarak büyümeye devam eden MÜDAD, yönetim kurulunun ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bir otelde gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleşerek oy birliği ile şube temsilciliği başkanlığına İmam Esmer getirildi.

Sağlık sektörünün ilaç̧ profesyonelleri olan tıbbi ilaç̧ mümessilleri, hem yerel hem de ulusal anlamda birlik ve beraberliğin, yapılan iş ve verilen hizmetlerin kalitesi üzerine konuştu.

“Birlik ve beraberlik bizim için çok önemli”

'Birlik ve beraberliğin her yerde olduğu gibi bizim sektörümüzde de önemli olduğunu söyleyen MÜDAD Şanlıurfa İl Temsilcisi İmam Esmer, şunları dedi.

''Şanlıurfa’da ilk defa meslek kolumuzla ilgili bu kadar ciddi bir birleşmenin olduğunu, mesleğimizle ilgili gerek sosyal gerekse mesleki açıdan birçok organizasyonun önümüzdeki zaman diliminde yapılacağını ve ilk çalışmalarının Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde İlk Yardım kursu olacağını ve bu konu ile ilgili gerekli girişimlerin başlatıldığını söyledi.”

HABER MERKEZİ

26 May 2018 - 13:19 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.