Motosiklet Hırsızları Suç Üstü Yakalandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde hastane bahçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde hastane bahçesinden bir motosikletin çalındığı ihbarını alan polisler, peşine düştükleri Halil B. ve Serdar B. isimli zanlıları suçüstü yakaladı. Daha önce de aynı bölgede 3 motosikletin çalındığını belirleyen ekipler, 120 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde hırsızlığı aynı şahısların gerçekleştirdiğini belirledi. Şahıslar, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülürken motosikletlerden biri zanlılarla birlikte, diğer üçü ise ilçeye bağlı Pekmezli ve Ekinyazı mahallelerinde ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak gözaltına alınırken yaşanan hırsızlık ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. -

19 Nis 2018 - 17:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.