Miras Kavgasında Silahla Annesini Öldürdü: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde miras davasında cinnet getiren şahıs dehşet saçtı. Annesini öldüren şahıs kardeşini de ağır yaraladı.

Mehmet
Haber albümü için resme tıklayın

Olay Pazartesi gecesi Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesinde yaşandı. İş yerinde Ömer Ç. (52) kardeşi Osman Ç. ile miras konusu üzerine tartıştı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Ömer Ç., kardeşi Osman Ç.'yi silahla ağır yaraladı. Osman Ç. vatandaşlar tarafından çağrulan ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Miras Kavgasında 70 Yaşındaki Annesini Öldürdü

İş yerinde Osman Ç.'yi yaralayan Ömer Ç. annesinin evine gitti. Burada bir süre annesi Sode Ç. ile tartışan Ömer Ç. annesinin üzerine kurşun yağdırdı. Olay yerinde yaralanan Sode Ç. kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölüm haberi ile yakınlarını yasa boğan Sode Ç.'nin cesedi yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu. Olayda ağır yaralanan Osman Ç.'nin durumu ciddiyetini korurken, cinnet getiren ağabey Ömer Ç. ise gözaltına alındıkdan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

26 Eyl 2017 - 16:41 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.