Minik Öğrenciler Hayratla Güldüler

Hayrat Gençlik Ekibi Kahraman Çamlıdere İlkokuluna okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak minik öğrencilerin yüzlerinin gülmesini

Şanlıurfa Hayrat gençlik ekipleri yardım ve desteklere devam ediyor. Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı, Kahraman Çamlıdere İlkokuluna kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Kırtasiye desteklerinden dolayı Şanlıurfa Hayrat Gençlik ekibine teşekkür eden Okul Müdürü Betül Asıldan, “Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Köy okulunda okumaya çalışan öğrencilerimize bu destek çok anlamlı oldu.” dedi.

Kırtasiye ve çanta hediye edildi

Şanlıurfa’da özellikle eğitim alanında son günlerde oldukça ciddi çalışmalara imza atan Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa şubesi ile Şanlıurfa Hayrat Gençlik ekibi ile düzenledikleri ortak projede köy okulunda okuyan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Okulda okuyan anaokulu, ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere okul çantası ve kırtasiye desteğinde bulunan ekip adına konuşan Sabri Altuner, “Eğitime katkı çalışmalarımız kapsamında okulumuza destekte bulunduk.” dedi.

Bağışçılara teşekkür etti

Hayırseverlere teşekkür eden Altuner, “Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak Hayrat Gençlik Ekibi ile beraber Şanlıurfa’nın Halilliye ilçesine bağlı kahraman Çamlıdere ilkokulundayız. Öğrencilerimize kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk. Eğitim çalışmaları kapsamında bu organizasyonu yapan Hayrat Urfa Gençlik Ekibi ile beraber buraya geldik. Öğrencilerimizin ihtiyaçları kapsamında burada gerekli destekte yardımda bulunduk. Allah bağışçılarımızdan razı olsun.“ diye konuştu.

HABER MERKEZİ

18 Oca 2018 - 13:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.