Milletvekili Av.Yılmaztekin Şanlıurfa’da

Şanlıurfa/ AK Parti Şanlıurfa Av. Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin 'Dün Irak ve Suriye bugün de İran üzerinden bölgemizi istikrarsızlaştırma

Yılmaztekin, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesinde, bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılan Yılmaztekin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda göreve gelen Eyübiye ilçe Teşkilatında da partililerle buluştu.

İsmail Demirbaş başkanlığındaki yeni yönetime hayırlı olsun” temennisinde bulunan Yılmaztekin, ülke gündemine ilişkin görüşlerini de partililerle paylaştı. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların bir bir geri teptiğini vurgulayan Yılmaztekin, dünya lideri Recep Tayyip Erdogan’ın dik ve kararlı duruşuna dikkati çekerek, “ Bu millet boyun eğmez. Bunu herkes böyle bilsin’ diye konuştu.

İran’da yaşanan olaylara da değinen Yılmaztekin, “Dün Irak ve Suriye, bugün de İran üzerinden bölgemizi istikrarsızlaştırma çabalarını “demokrasi arayışı” olarak kavramsallaştırmak, emperyalist vahşilerin değirmenine su taşımaktır” dedi.

07 Oca 2018 - 19:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.