Mersavi-Acar Ve Atmani Aşiretlerinden Aksoy’a Tam Destek

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bozova AK Parti Belediye başkan adayı Suphi Aksoy'a destekler her geçen gün artarak devam ediyor.

Kerim
Haber albümü için resme tıklayın

Bozova İlçesine Bağlı Taşan kırsal mahallesinden düzenlenen toplantıda Mersavi,Acar ve Atmani aşiretinin ileri gelenleri AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy’a tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Verilen destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aksoy, “Verilen bu güçlü destek ile 31 Mart akşamı zafer AK Kadroların olacaktır”. Dedi.

AK Aday Aksoy,” Biz hizmet için geliyoruz. Hiçbir şekil ayrım yapmayacağız. Oy versin vermesin tüm Bozovalı hemşerilerimizin emrinde olacağız. Bozova’nın ve Bozovalıların hizmetkârı olacağız.

31 Mart günü oy verirken bir kez daha düşünmenizi istiyorum. AK Parti hizmet partisidir. Hizmeti yapacak olan AK Partidir. Bozova’nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için, ilçemizin huzuru ve refahı için, gönül belediyeciliği için AK Parti’ye ve AK kadrolara sahip çıkalım. Bu güzel ilçemizi beraber güzelleştirelim, beraber yönetelim”. Dedi

19 Mar 2019 - 16:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.