Mehmet Akif İnan’da Hasta Çocuklar Unutulmadı

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile hastanede yatan çocukları unutmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Şanlıurfa’nın Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri hastanelerinde yataklı servislerde yatmakta olan hastaları unutmadı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili İdris Dağ, Başhekim Yardımcısı Ahmet Güneş, İdari Mali İşler Müdürü Nezif Pakır, ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Sibel Ceylan Gür hastanelerinde yatmakta olan çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Hasta yakınları hastane yönetiminin bu güzel hareket ve davranışından dolayı hastane yönetimine teşekkür ederken, hasta olan çocuklarının yüzlerinin bir nebze de olsa gülmesine ve tebessüm etmesine yardımcı olan hastane yönetimine şükranlarını sunarak bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

21 Nis 2018 - 16:45 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.