Meclis Encümenleri ve İmar Komisyonu Üyeleri Belirlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı ilk toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda encümen üyeleri ve İmar Komisyonu üyeleri belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı aylık toplantısının ilki gerçekleşti. Yapılan toplantıda encümen üyeleri ve İmar Komisyonuüyeleri belirlendi. İmar Komisyonunda DBP’den de 2 isim bulunuyor.

Nisan ayı ilk meclis toplantısında yapılan oylama ile Celal Akıl, Ahmet Hamdi İnan, Yusuf Özkul, Celal Şeker ve Mahmut Gündoğdu encümen üyeleri olarak belirlendi. Encümen üyelerinin belirlenmesinden sonra bu sefer toplantıda İmar Komisyon Üyeleri belirlendi. DBP’den de 2 ismin bulunduğu İmar Komisyonunda Ali Samar, Nusret Tütsüz, Faruk Akçal, İlhami Günbeği, Yakup Yıldız, Kemal Barlak, Mustafa Demiryeri, Halil Akbaş, Bozan Karayılan İmar Komisyonu üyeliğine seçildi.

17 Nis 2018 - 18:36 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.