Marev'den Şanlıurfa Valisi Erin'e Ziyaret

Gaziantep'te yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Abdullah

Taner
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep'te yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (

MAREV

) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti.

Hükümet tarafından son olarak yayınlanan valiler kararnamesiyle Adıyaman Valiliği görevindeyken Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Abdullah Erin'i ziyaret eden MAREV Başkan ve üyeleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyarete MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan, Mardinli sanayici ve iş adamlarından Mahsum Altunkaya, Mehmet Akan, Nurullah Tosun, Bilal Şimşek, Abdulkerim Erol, Seyit Akan, Mehmet Ali Durmaz, Siraç Ekin, Mehmet Selim Gözen, Ali Arslan, Mehmet Beşir Taş, Abdulkadir Güzel, Abdullah İnanç, Yılmaz Tural, Hayrullah Kupa ve Serdar Çimen katıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e MAREV'in çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Abdulkerim Arslan, önceliklerinin eğitim olduğunu Gaziantep'te bulunan MAREV hizmet binasının vatandaşların sosyal ihtiyaçları içinde ücretsiz tahsis edildiğini ifade etti. Mardinli olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in başarılı bir bürokrat olduğunun da altını çizen Arslan, "Hemşerilerimizi Türkiye'nin değişik illerinde ve değişik görevlerde görmek bir Mardinli olarak bizleri mutlu ediyor. Sayın Valimizde ülkemizin başarılı bürokratlarından birisi olarak ülkemize önemli hizmetler gerçekleştireceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan MAREV heyeti, Vali Abdullah Erin ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi

22 Tem 2017 - 11:09 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.