Maganda kurşunu hayatını Mahvetti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 8 ay önce maganda kurşunuyla bir gözünü kaybeden kadın halen gözünün arkasında bulunan kurşunun çıkarılması

14 yıl önce kocasından boşanıp bir oğlu ile beraber anne ve babasıyla yaşamaya başlayan Hatice D., 8 ay önce kimliği belirsiz magandalar tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşunla sol gözünü kaybetti. 8 aydır gözündeki kurşunla yaşamak zorunda kalan kadın, gözünün arkasında bulunan mermi çekirdeğinin çıkarılması için yardım bekliyor.

Başvurduğu tüm kapıların kendisine kapandığını belirten bir çocuk annesi Hatice D., gözünün arkasında bulunan çekirdeğin çıkarılması için bugüne kadar dört defa ameliyat olduğunu ama hepsinde başarısız olunduğunu söyleyerek, özel hastanelerin sağlıklı bir ameliyat için 55 bin TL istediğini iddia etti. Hatice D, “14 yıldır eşimden ayrılmışım, bir çocuğumla beraber annemlerde kalıyorum. Annemle babam tektir ve onlarında maddi durumları yerinde değil, sıkıntıları var. 21 Şubatta gece saat dokuz, on sıralarında pencere camını açtığımda, cam açmamla birlikte, görmediğim bir yerden maganda kurşunu gözüme isabet etti. Sanki şiddetli bir tokat yedim gibi oldu, hastaneye acile gittiğimde, çekilen Tomografide doktorlar tarafından gözümün arkasında saçma mı, kurşun mu metal bir cisim olduğunu bana söylediler. Halen gözümün arkasında duruyor, dört defadır ameliyat oluyorum ama hiçbiri sonuç vermiyor” dedi

Özel hastanelerde sağlık bir ameliyat olabileceğini söyleyen Hatice D., “Özellere gidiyorum bana 55 bin TL'ye ameliyatı yapabileceklerini bana söylüyorlar ama maddi imkanlarım yetersiz olduğundan bu ameliyatı gerçekleştiremiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışmadığını belirten Hatice D., çocuğunun giderleri konusunda da zorlandığını söyleyerek yardımseverlerden ameliyat için yardım istedi.

18 Eyl 2018 - 20:00 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.