Kutsal Topraklarda Bulunan Fakibaba'dan Bayram Mesaji

17 Haziran'da Umre ziyareti için kutsal topraklara giden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref FAKIBABA sosyal medya hesabı üzerinden bayram

Dargınlıkların Unutulduğu Bir Bayram Dilerim
Beraberliğimiz Daim Olsun
+2
Haber albümü için resme tıklayın

"Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerifi hayırlısı ile uğurluyoruz. Rabbim yaptığımız ibadetleri kabul ederek, bizlere rahmetiyle muamele eylesin. Ömür sermayemizden hızla akıp giden Ramazan-ı Şerifi geride bırakırken yüce Rabbimin mükafatı olan Mübarek Ramazan Bayramına da kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramın başta ailemiz, ülkemiz ve İslam aleminin huzur, barış ve kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, esenlikler dilerim."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa programına katılamayan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref FAKIBABA'nın Umre'de olduğu öğrenildi. Sevenleri tarafından sosyal medyada beraber resim çektikleri görüldü.

24 Haz 2017 - 13:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.