Kırsal Mahallelerde İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ilçe belediyesi çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekiplerince sıcak havaların artmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarına

İlçe genelinde ve kırsal mahallelerde haşerelere ile mücadele çalışmaları kapsamında gece saatlerinde ilçe merkezinde ilaçlama çalışmalarını yürüten ekipler gün içerisinde ise kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal mahallerde bulunan ev ve ahırlarda ilaçlamanın ya ayları boyunca aralıksız devam edeceği belirtildi. Konuyla ilgili çevre koruma ve kontrol müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi. “ Sıcakların artmasıyla birlikte, halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve bir çok bulaşıcı hastalığı kontrol altına almak amacıyla ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizde gece ve gündüz ilaçlama çalışmamız devam etmektedir, haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışmamız aralıksız devam ediyor, Ayrıca ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde bulunan göletler, pasiftik çukurlar, çöplük alanları, gübrelik alanlar ve ahırlarda düzenli olarak ilaçlama çalışması yapmaktayız” dedi

Mahalle sakinlerinden Mehmet Kahraman “ Belediye ekiplerinin yaptığı uygulama çok güzel her yeri ilaçlamaları bizi haşerelerden kurtarıyor Allah razı olsun” dedi.

7

HABER MERKEZİ

01 Haz 2018 - 16:01 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.