Kırsal Mahalleler Toz Ve Çamurdan Arındırılıyor

Siverek Belediyesi ve YİKOB iş birliğiyle kırsalda mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından gönderilen kilitli parke taşları Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce döşenmeye başladı.

Nüfus yoğunluğu ve daha önce yapılan hizmetlerin göz önünde bulundurulduğu değerlendirmeler kapsamında Altaylı ve Bereketli kırsalında kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları sürüyor.

Çalışmaların sürdüğü mahallelerde incelemelerde bulunan ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, “Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Her iki mahallemizde hizmet konusunda noksanlıkların olduğu yerleşim yerleridir. Yerinde yaptığımız tespitlerin ardından görüşmeler neticesinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımızın desteğiyle kilitli parke temininin ardından çalışmalara başladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Karavar, öte yandan kırsalda imkânlar ölçüsünde mahalle içi yol yapım çalışmalarının ise sürdüğünü söyledi.

27 Eyl 2019 - 20:17 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.