Kimin Aklına Gelip Bunları Uyaracak?

Şanlıurfa'da mevsim normallerinde seyreden sıcaktan bunalan oruçlu vatandaşlar çareyi klimalı camilerde yatmakta buldu. Kentte camilerde her Ramazan

Urfa’da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, çareyi klimalı camilerde yatmakta buldu. Vatandaşlar, birçok cami gibi, Şanlıurfa'da bulunan tarihi Dergah camiisini adeta otele çevirdiler. Oruçlu olmanın verdiği yorgunluk ile sıcak havalardan kaçan vatandaşlar ibadet etmek için geldikleri camide serin ve gölge yerlerde uyuyarak namaz vaktini bekledi. Bazı vatandaşların işi abartarak iftar saatine kadar uyuduğu camide ilginç görüntüler ortaya çıktı. Camiye gelen vatandaşların bir kısmı durumu olağan karşılarken, bir kısmı ise yaşlıların yorgun olabileceğini ancak gençlerin uyumaması gerektiği hususunda tepkiler gösterildi.Camiye gelen bazı vatandaşlar yetkililerin camiide yatan insanları uyarmasını istediler.

Haber:İbrahim Çakmak

25 May 2018 - 22:36 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.