Kengeli İlk ve Ortaokulundan Öğrencilerine Anlamlı Resim Sergisi

Haliliye ilçesine bağlı olan Kengeli İlk ve Ortaokulu okuldaki çocuklar için 'Dünya Parmaklarımın Ucunda 'adlı resim sergisini düzenledi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kengeli İlk ve Ortaokul yönetimi okullarında bulunan öğrenciler için kendi imkânlarınca sanat eğitiminin önemini benimsetmek ve sanata olan bakış açılarını farklı kılmak adına “Dünya Parmaklarımın Ucunda “adlı resim sergisini düzenledi. Büyük zahmet sonunda öğrencilerin gösterisine sunulan resim sergisi Okul müdürü Mehmet Öztürk ve Görsel Sanatlar öğretmeni Seda Karaduman ve okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerin büyük gayretleri ve çabaları ile yapıldı.

Açılan resim sergisini gezen öğrenciler ise durumdan oldukça memnunlardı. Farklı farklı resimlerin sergilendiği sergide öğrenciler sanata olan bakışlarını ve sanata olan ilgilerini bir nebze de olsa arttırmış oldular.

Açtıkları resim sergisi ile ilgili bilgi veren okul idarecileri, “Şanlıurfa ili Haliliye ilçesine bağlı olan Kengeli İlk/Ortaokulu Okul müdürü Mehmet Öztürk ve Görsel Sanatlar öğretmeni Seda Karaduman ve okulumuzda görev yapan tüm öğretmenler olarak çocuklar için sanat eğitiminin önemi çerçevesinde öğrencilerin başarısını artırmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak motivelerini arttırmak için “Dünya Parmaklarımın Ucunda “adlı resim sergisini düzenledik.” Bundan emeği geçen okul müdürümüz ve görsel sanatlar öğretmenimiz Seda Karaduman şunları ifade etti, “Sanat aktiviteleri ile uğraşan çocukların yabancı dillerden coğrafyaya, matematikten fen bilgisine geniş bir alanda daha başarılı olduğu yapılan araştırmalarda görüldüğünü dile getirdiler.” Dediler.

11 Ara 2017 - 12:16 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.