Kemikleri Cam Gibi Kırılan Minik Hülya'ya Yardım Eli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 3 yaşındaki cam kemik hastası Hülya'nın 450 liralık ilacının temin edilmesi için girişimlerde bulunacak.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan 3 yaşındaki Hülya'nın kemikleri dokunulduğunda ya da hareket ettirildiğinde cam gibi kırılıyor. Bodrum katında yaşayan Ali ve Kadriye Çakır çiftinin 3 yıl önce dünyaya gelen çocuklarına doğuştan cam kemik hastalığı teşhisi konuldu. Maddi sıkıntılarla karşı karşıya olan aile için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri devreye girdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekibiyle aileyi ziyaret den Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, aileye gıda yardımında bulundu. Ailenin sıkıntılarını dinleyen Sema Çiftçi, birim müdürlerine ve belediye başkanlığına ailenin sıkıntılarını aktaracağını söyledi. Ayrıca Çiftçi, çiftin cam kemik hastası kızlarının tedavisi için gereken 450 liralık ilacın da temin edilerek aileye ulaştırılması için girişimlerde bulunacağını belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, "Çakır ailesini ziyarete geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak cam kemik hastası kızımız Hülya Çakır'ın dramını İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberinde gördük. Büyükşehir belediyesi olarak bu çocuğumuza elimizden gelen bütün yardımları yapacağız inşallah. Allah'tan şifa diliyorum. İki tane çocukları var. Ailemizin de maddi ve manevi açıdan yardıma ihtiyaçları var. İnşallah elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

20 Nis 2018 - 10:45 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.