Karaköprü’den Forvete Bomba Transfer

Transfer çalışmalarına hız veren Karbel Karaköprü Belediyespor forvet oyuncusu Batuhan Er'i kadrosuna kattı. Batuhan Er Kırmızı Siyahlı ekibin

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor iddialı bir sezon geçirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak Karacabey Birlikspor’da forması giyen forvet oyuncusu Batuhan Er’i kadrosuna kattı.

Son günlerde yaptığı transferlerle dikkat çeken Karaköprü ekibi, santrafor bölgesindeki açığı doldurmak adına Spor Toto 3. Ligin önemli forvetlerinden Batuhan Er ile sözleşme imzaladı.

Son olarak Karacabey Birlikspor forması giyen başarılı forvet TFF 3. Ligde 78 maçta 40 gole imza attı. Batuhan Er, Kastamonu 1966 , Bayburt İl Özel İdare Anagold 24Erzincanspor ve Karacabey Birlikspor gibi takımlarda forma giydi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Batuhan bu ligde kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi.

Başkan Aslan, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu ve incelemeler doğrultusunda sona yaklaştı. Forvet hattında eksikliğimizi de Batuhan’ı transfer ederek kapattık. Biz bu ligde de başarılı olmak için kolları sıvadık ve bunun için iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

22 Tem 2018 - 13:11 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.